Siden er under ombygging. For bestilling - ta kontakt på epost

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør jeg hvis jeg vil returnere produktet? 
Hos Hoerjunior.no vil vi strekke oss langt for at du skal bli fornøyd. Fordi vi er så sikre på kvaliteten på produktene fra Puro har vi 45 dagers bytte-, retur- og angrerett på ubrukte varer. Du kan selvsagt teste produktet og likevel få kjøpet tilbakebetalt, men for å få hele beløpet tilbakebetalt må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Les gjerne mer om dette under punkt 8. i våre salgsbetingelser. Link til salgsbetingelsene finner du nederst på siden under "Nyttige linker". Ønsker du å returnere produktet kan du sende oss en mail så får du personlig oppfølging.   

 

Hva er Puro og hva skiller Puro fra konkurrentene?
Puro tar vare på hørselen til barna fordi produktene har begrenset volum på 85 desibel. Dette er volumet som er anbefalt av blant annet verdens helseorganisasjon. En skal være varsom på produktene en kjøper, om de faktisk har et maksvolum på 85 dB, noe produktene fra PuroSound har.    

 

Finnes det objektive tester der Puro blir sammenlignet med alternativer, som bekrefter at Puro er best i markedet?
Se for eksempel denne linken eller artikler via vår amerikanske partner.    

 


Hvilken alder passer produktene for?

Det korte svaret: 3-15 år. Dette er fordi lyd rett på ørene kan være skadelig for de yngste. Barn under tre år anbefales faktisk ikke å ha lyd rett på ørene i det hele tatt, så du bør vente til 3-årsdagen før de får sitt eget headset. De burde heller ikke bruke ørepropper – i alle fall ikke før fylte seks år. Grunnen til det er at lyden føres direkte inn i øret. Hodetelefoner kan derfor være et bedre alternativ.

Purosoundlabs i USA, vår partner, anbefaler produktene fra 2-90 år, tilbakemeldinger fra våre kunder er likevel at produktene passer best for barn og unge fra 3 årsalderen og opp til 15 år. Vi har fått tilbakemeldinger på at PuroQuiet kan passe bedre for eldre barn mellom 12-15 år enn Puro BT2200. Årsaker kan være at putene på ørene er litt større, og at eldre barn (12-15 år) opplever det som "kulere" å ha aktiv støydemping (ANC) og dermed blir sikre produkter brukt, heller enn å ønske seg produkter uten volumbegrensning. 

 

Hva koster levering? Er det kostnader jeg ikke ser? 
Alle kostnader er inkludert i prisene på siden, ingen skjulte kostnader. Vi i HØR Junior ordner og betaler for levering!  

 

Når kan jeg forvente å motta produktet?
Vi sender ut fra oss 2 ganger i uken, mandag og torsdag. Leveringstid er normalt 1-3 virkedager, men det kan også være tilfeller med 5-7 virkedager før varen blir levert. Bor du i Oslo bør det gå svært fort. Haster leveringen kan du gjerne sende en mail for personlig oppfølging. Vårt hovedkontor og lager er i Oslo Sentrum, hvor du også er velkommen til å hente din ordre hvis du vil ha den samme dag. Hvis du ønsker det må du kontakte oss på tlf. 93831801 eller Mikkel@hoer.store på forhånd, slik at vi kan bekrefte at noen er der når du kommer.   

 

Hva har dere på lager av produkter og farger?
Hvis du trykker deg inn på et spesifikt produkt, er tilgjengelige fargevalg listet opp samme sted som du velger antall. 

Hvorfor har HØR en egen side for hodetelefoner til barn?

Vi ønsker å ha fullt fokus på behandling og kjernetjenestene våre gjennom hovedsiden Hør.no, og derfor valgte vi å sette opp en egen side til hodetelefoner for barn.